Mama + Bebe osteopatia

Mama + Bebe osteopatia on äidin, lapsen ja osteopaatin yhteinen hetki. Ensikäynnillä aikaa varataan 90 minuuttia, jotta saadaan kattavasti käytyä läpi esitiedot raskausajalta ja synnytyksestä. Jatkokäynneillä aika on 75 minuuttia. Kun saavutte vastaanotolle yhdessä lapsen kanssa, on suotavaa, että mukana on joku joka huolehtii lapsesta sen ajan, kun hoito keskittyy äitiin. Näin varmistumme siitä, että äidin hoidon ajan voimme keskittyä ainoastaan äitiin. Hoitoajassa on huomioitu myös vauvan tarpeet, kuten imetys, vaipanvaihto ja muut yllättävät arjen askareet. Lapsen hoitoaika määräytyy iän, yksilöllisten ominaisuuksien ja tarpeiden mukaan. Vastasyntyneen kärsivällisyyden sallima hoitoaika on yleensä vain noin 5-15 minuuttia.

Vastasyntynyt hyötyy osteopatiasta monin tavoin. (linkki lasten oasteopatia). Osteopatialla hoidetaan synnytyksen ja raskausajan aikaansaamia muutoksia vastasyntyneen kehossa. Vastaanottokäynnillä tutkitaan muun muassa lapsen imuotetta, ja hoidetaan tarvittaessa vauvan kireää, tai leikattua kieli- ja/tai huulijännettä. Osteopaatilta saa myös opastusta imetysergonimiaan ja muihin imetyksessä askarruttaviin asioihin.

Synnytys tuo täysin uudenlaisia, joskin luonnollisia muutoksia kehoomme. Muutokset voivat olla isoja tai pieniä riippuen synnytyksen haasteellisuudesta, sekä kehon yksilöllisistä piirteistä. Palautuminen, ja palautumista tukevat hoitotavat määräytyvät yksilöllisten piirteiden ja tarpeiden lisäksi myös paljon sen mukaan, onko synnytys tapahtunut alateitse vai sektiolla. Äitiysosteopatiassa tutkitaan ja hoidetaan kehoa kokonaisuutena, keskittyen akuutteihin ongelmakohtiin. Tavoitteena on päästä eroon kireyttä, kiputiloja ja pahoinvointia aiheuttavista ongelmista kropassa, jotta äitiydestä voitaisiin nauttia täysin siemauksin hyvinvoivana ihmisenä.

Voit myös varata ajan suoraan sivujemme kautta!

Nyt voit helposti varata ajan suoraan sivujemme kautta. Näet heti vapaat ajat ja hoitojen antajat. Tervetuloa Wariolle!