Lasten Fysioterapia tukee lapsen kehitystä

Lasten fysioterapia
 
Lasten fysioterapian tarkoituksena on tukea lapsen sensomotorista ja liikunnallisten taitojen kehittymistä. Lapsiasiakkailla voi olla taustalla esimerkiski kehityksellinen viive, tapaturman jälkitila, sairaus tai synnynnäinen vamma. Lasten fysioterapia on tavoitteellista leikin varjolla tapahtuvaa harjoittelua. Fysioterapian on oltava lapselle innostavaa, joten ilo ja kannustus on läsnä terapiassa. Terapiamenetelmät valitaan yksilöllisesti terapian tavoitteiden, lapsen kehitysvaiheen ja motivaation mukaisesti. 
Lapsen kuntoutumisen kannalta on tärkeää, että lähipiirillä on yhteinen ymmärrys lapsen kuntoutumista edistävästä toiminnasta. Fysioterapiassa tuetaan lähipiiriä lapsen liikkumista tukevaan ja aktivoivaan arjen toimintaan. 
 
 
 
Mikäli sinulla herää huoli lapsen tai vauvan kehityksestä, tarvitsette esimerkiksi apua ja ohjeita lapsen varvistamisen vuoksi tai kaipaatte apua lapsen kenkien valinnassa, voit varata ajan fysioterapiaan niin vastasyntyneelle vauvalle kuin pidemmällä kehityksessä olevalle vauvalle tai taaperolle. Huolien kanssa ei kannata jäädä yksin. 

Hoito räätälöidään aina asiakkaan mukaan, yksilöllisesti ja tehokkaasti.

Monipuolinen osteopatia

Akuuttihoidossa keskitytään usein oireen helpotukseen ja jatkokerroilla lähdetään purkamaan alkuperäistä aiheuttajaa. Oireiden lievittämisen lisäksi edistetään hermoston ja verenkierron. Osteopaatit hoitaa mm. rakenteellisia-, hermostollisia- ja traumaperäisiä kehon häiriötiloja. Hoitoon ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin, ammattiurheilijoista aktiiviliikkujiin.

Kiinnostuitko osteopaattisesta hoidosta?

Osteopatia on luonnonmukainen ja kokonaisvaltainen hoitomuoto, jonka teho perustuu siihe, että sillä pureudutaan kivun ja häiriön alkutekijöihin.