Raskausaika ja synnytys, sekä synnytyksen jälkeinen aika on yksi suurimpia ja mullistavimpia aikoja naisen ja perheen elämässä. Tälle tärkeälle matkalle tarjoamme tukea kätilövastaanotollamme..

Raskausaika ja synnytys, sekä synnytyksen jälkeinen aika on yksi suurimpia ja mullistavimpia aikoja naisen ja perheen elämässä. Tälle tärkeälle matkalle tarjoamme tukea kätilövastaanotollamme. Tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista sekä monipuolista palvelua, jossa tuemme kaikkia tarpeitasi raskausaikana sekä synnytyksen jälkeen. Raskaudenseurannasta vastaa oma kätilösi. Käyntien runkona toimii THL:n suositukset äitiysneuvolaan, mutta luonnollisesti painottaen omia yksilöllisiä tarpeitasi. Käyntejä voit varata lisäksi omien toiveidesi pohjalta ja tarvittaessa nopeallakin varoitusajalla, mikäli sinulla herää huolia tai kysymyksiä raskauteen tai sikiön vointiin liittyen. Tukemme jatkuu myös heti synnytyksen jälkeen, voimme seurata tiiviisti sekä vauvasi vointia, että keskittyä sinun hyvinvointiisi. Monesti synnytyksen jälkeen äiti saattaa kokea, että keskittyminen on suuresti vauvassa, mutta meillä varmistamme, että myös sinä saat tarvitsemasi ja ansaitsemasi huomion synnytyksen jälkeiseen aikaan ja omaan toipumiseesi liittyen. Lisäksi tarjoamme laajoja ohjaus- ja opastuskäyntejä vauvan hoitoon ja uuteen arkeen liittyen.
Kun varaat aikaa, kerro lisätiedoissa raskausviikkosi tai kauanko synnytyksestäsi on aikaa ja mikäli sinulla on mielessäsi jokin tietty asia mitä haluat käsitellä käynnillä, näin pystyn paremmin valmistautumaan juuri sinun tilanteeseesi.

Varaa aikasi tästä

Hoito räätälöidään aina asiakkaan mukaan, yksilöllisesti ja tehokkaasti.

Kokonaisvaltainen synnytysvalmennus

Käyntien runkona toimii THL:n suositukset äitiysneuvolaan, mutta luonnollisesti painottaen omia yksilöllisiä tarpeitasi. Käyntejä voit varata lisäksi omien toiveidesi pohjalta ja tarvittaessa nopeallakin varoitusajalla, mikäli sinulla herää huolia tai kysymyksiä raskauteen tai sikiön vointiin liittyen.

Kiinnostaako synnytysvalmennus?

Tarjoamme lisäksi laajoja ohjaus- ja opastuskäyntejä vauvan hoitoon ja uuteen arkeen liittyen.