Raskausaika ja synnytys, sekä synnytyksen jälkeinen aika on yksi suurimpia ja mullistavimpia aikoja naisen ja perheen elämässä. Tälle tärkeälle matkalle tarjoamme tukea akupunktiolla..

Akupunktiolla hoidetaan erilaisia fyysisiä ja psyykkisiä vaivoja käyttäen akupunktioneuloja kehossa sijaitseviin akupisteisiin. Hoidettavia vaivoja ovat mm. kivut, lihasjumit, unihäiriöt ja ahdistus. Akupunktioon voi myös tulla vahvistaakseen kehoa ja kehon vastustuskykyä.

Akupunktioon on turvallista tulla raskauden aikana ja siitä voi olla apua raskauden aikana esiintyviin vaivoihin kuten pahoinvointiin, närästykseen, mielialan vaihteluun ja uupumukseen. Akupunktiosta voi saada myös apua hedelmällisyysongelmiin.

Kaikki ihmiset ovat erillaisia ja ottavat hoidon vastaan eri tavalla. Pidempään ollut vaiva tarvitsee yleensä useampia hoitokertoja, kun taasen akuutimmat vaivat hoituvat nopeammin.

Varaa aikasi tästä

Hoito räätälöidään aina asiakkaan mukaan, yksilöllisesti ja tehokkaasti.

Kiputiloihin rauhoittava vaikutus

Hoidon tullessa on hyvää laitaa päälle löysät, mukavat vaateet. Hoidossa käytetään steriilejä kertakäyttöneuloja tai vaihtoehtoisesti neulattomia vaihtoehtoja esim. ihoon kiinni jätettäviä helmiä.

Kiinnostaako akupunktio?

Ensimmäisen käynnin aikana tehdään aluksi kattava haastattelu vaikkapa rentouttavan teekupin ääressä, tutkitaan kehoa ja kuunnellaan pulssia. Tämän jälkeen voidaan aloittaa hoito. Näiden perusteella tehdään Kiinalaisen lääketieteen diagnoosi, josta selviää hoidettavat akupisteet. Akupunktiohoidon yhteydessä annetaan kuivakuppausta tai Tuinahierontaa tukemaan hoitoa.